Beacon Fields

Beacon Fields werd in 2018 opgericht met het idee om bij te dragen aan wereldwijde duurzaamheid met behulp van technologische ontwikkelingen. Met het verlangen om onze aarde zo goed mogelijk achter te laten voor de volgende generatie, hebben we sensortoepas-singen ontwikkeld die gebruikers ondersteunen bij hun streven om hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

De landbouwsector is een logische keuze. Met een toenemende bevolkingsgroei en voedselschaarste in het vooruitzicht, vinden wij het belangrijk dat we kunnen bijdragen aan duurzame teelt.

Naast landbouw, lenen onze beacons zich buitengewoon goed voor andere voedselgerelateerde industrieën. Van grondstoffenopslag, voedselverwerkende industrie tot professionele keukens, overal zijn de voedsel- en omgevingscondities bepalend voor de kwaliteit van het eindproduct.

 

We ontwikkelen onze eigen sensoren en gebruiken sensoren van leveranciers. Daarnaast nemen we deel aan studies en projecten met de partners om de kwaliteit en toepasbaarheid van onze oplossingen te verbeteren. Wij nodigen u uit om te bespreken hoe onze oplossingen kunnen bijdragen aan uw ambities.

RECENT CASES