ONZE OPLOSSINGEN

 

DATA PRESENTATIE

 

ALTIJD DE LAATSTE STAND

Dashboard 1.PNG

Real-time monitoring en tijdige waarschuwingen helpen bij het beheren en beheersen van de dagelijkse processen. Direct inzicht op afstand, bespaart niet alleen tijd en geld, u hoeft er per slot van rekening niet naar toe, het maakt het nemen van de juiste beslissingen ook veel doeltreffender.
Klanten geven aan dat het rust geeft om te weten dat de condities ter plaatse binnen de gewenste bandbreedtes liggen en dat acties beter gepland kunnen worden.

 

DATA ANALYSE

DATA ANALYSE TER ONDERSTEUNING VAN UW BESLISSINGEN

Analyse.JPG

Kan de het volume per beregeningsbeurt omlaag? Wat is de invloed van de kastemperatuur op de verdamping? Is er verschil in vochtgehalte binnen een kraanvak?

Een van de diensten die wordt aangeboden door Beacon Fields is data analyse. Hiervoor maken we gebruik van onze eigen data-omgeving en dashboard of kunnen we de data exporteren naar een BI programma van uw keuze om verdere analyse uit te voeren. 

 

DATA KOPPELINGEN

GEGEVENS UITWISSELEN MET ANDERE COMPUTERPLATFORMEN

Data uitwisseling.PNG

Vanuit het Beacon Fields platform kunnen rechtstreekse koppelingen, zgn, API koppelingen, worden gelegd met andere platformen. Bijvoorbeeld klimaatcomputers, beregeningsinstallaties, weerstations, uw data kan dan worden opgenomen in het dashboard van de partner of andersom.

Wij koppelen met 30MHz.