ONZE Partners

30MHz

Beacon Fields en 30MHz hebben de platformen gekoppeld. Meetgegevens van onze beacons worden rechtstreeks naar het 30MHz dashboard gestuurd. Veel extra functies voor analyse en communicatie met andere gebruikers zijn aanwezig op het 30MHz platform. Een toevoeging op ons portfolio én die van 30MHz.
Maakt u al gebruik van de 30MHz diensten, neem dan contact met uw 30MHz accountmanager
of direct met ons.

30MHZ logo.png
NFO Beacon Fields

De NFO is de organisatie van en voor de professionele, Nederlandse fruittelers. Zij behartigen de belangen van fruitteeltondernemers met als bijzondere aandachtspunten: gewasbescherming, sociaaleconomische kwesties, marktgerelateerde onderwerpen, en kennis delen en innovatie. 

 

Nederlandse Fruittelers Organisatie 

W.A.M. Pennings

W.A.M. Pennings is een van de grootste bloembollenkwekers uit de Bollenstreek en tevens testpartner van het eerste uur. Op ruim 160 hectare land worden nu 7 soorten gewassen gekweekt. Men streeft ernaar zo weinig mogelijk gewasbeschermingsmiddelen te gebruiken met het telen van bloembollen. Daarom zijn zij naast onze enthousiaste samenwerking ook aangesloten bij Milieu Project Sierteelt en voorstander van het werken onder de regelgeving van o.a. ‘On our way to Planet Proof’. Het beter in beeld brengen van de grond- en gewascondities helpt bij het verder verminderingen van de gewasbeschermingsmiddelen.

WAM Pennings Beacon Fields

Tentacles Innovation

Tentacles Innovation is onze ontwikkelaar en producent in Tsjechië. 

Tentacles Innovation Beacon Fields

Proeftuin Randwijk

Proeftuin Randwijk is een samenwerking van de Nederlandse Fruittelersorganisatie (NFO), . In deze kweekvijver van praktijkgerichte innovatie en kennisontwikkeling voor de Nederlandse fruitteelt draagt Beacon Fields haar steentje bij in de verduurzaming van de fruitteelt.

Proeftuin Randwijk Beacon Fields

Wageningen University & Research (WUR)  

Via de universiteit van Wageningen is Beacon Fields ingestapt in een kennisgroep met meerdere ondernemers uit de precisielandbouw. Tijdens verschillende sessies wisselen we nieuwe kennis en contacten uit met ondernemers en agrarische ondernemers. Tevens zijn er gastsprekers uit de politiek, de universiteit en uit verschillende projectgroepen rondom de Europese commissie voor landbouwsubsidie die ons voeden met nieuwe informatie rondom alle ontwikkelingen in de sector.

WUR Wageningen Beacon Fields

Sensohive

Sensohive is onze medeontwikkelaar en leverancier uit Denemarken

Sensohive Denmark Beacon Fields Netherlands